Norwegian Spitfire Club

Velkommen som medlem i Norwegian Spitfire Club! Det har over tid foregått et arbeid i regi av Norwegian Spitfire Foundation med formål å skaffe en luftdyktig Spitfire til Norge. Nå er tiden inne for å intensivere arbeidet med å nå dette målet.

Norwegian Spitfire Club

P-51 Mustang The Shark i fokus på Kjeller

Vi ønsker deg derfor velkommen som medlem i Norwegian Spitfire Club (NSC)!

NSF er kommet langt i sitt arbeid, og er operatør av Europas eneste luftdyktige Noorduyn Norseman (LN-TSN), i tillegg til North American T-6 Harvard/Texan (LN-TEX) og North American P-51D Mustang (G-SHWN). Dette er maskiner som definitivt forsvarer sin plass ved siden av en Spitfire, og flyene kan oppleves på airshows i Norge og Europa.

Som medlem vil du komme tett inn på miljøet rundt disse historiske godbitene. Det vil bli anledning til å være med i flyene, delta på foredragskvelder med historisk, teknisk og operativt fokus, reise med oss til airshows, lære om teknikken i flyene, høre om flyvernes erfaringer, og ha tilgang til NSCs egen Facebook-side, som er kun for medlemmene. Der vil du bl.a. kunne lese siste nytt, og nyte bilder og videoer.

Enten din spesielle interesse er forsvarshistorie, teknikk, flyvning, modellflyvning eller annet, håper vi du blir med oss i det krevende, men artige og viktige arbeidet med å skaffe en norsk Spitfire til Norge!

Send e-mail til nsc@norwegianspitfire.com med navn, adresse og telefonnummer, samt hvilket medlemskap du ønsker.

NSCs bankkontonummer er 1503 98 87123.

Vanlig kontingent                                     kr     250
Livstid 10x årskontingent                   kr 2.500
VIP                                                                     kr 1.500
Bedriftsmedlemskap, minimum      kr 5.000

Husk å sette navn i meldingen til NSC når du betaler.

Etter at betalingen er registrert, vil tilgang til NSC -gruppen på Facebook bli gjort tilgjengelig for deg.