Norwegian Spitfire Club

Velkommen som medlem i Norwegian Spitfire Club! Det har over tid foregått et arbeid i regi av Norwegian Spitfire Foundation med formål å skaffe en luftdyktig Spitfire til Norge. Nå er tiden inne for å intensivere arbeidet med å nå dette målet.

Norwegian Spitfire Club
P-51 Mustang The Shark i fokus på Kjeller

Vi ønsker derfor deg velkommen som medlem i Norwegian Spitfire Club!

NSF er kommet langt i sitt arbeid og er allerede blitt operatør av Europas eneste luftdyktige Noorduyn Norseman, North American T-6 Harvard/Texan LN-TEX og North American P-51D G-SHWN. Dette er maskiner som definitivt forsvarer sin plass i luftflåten rundt en Spitfire og disse kan allerede sees på airshows rundt omkring i Norge og Europa.

Som medlem vil du komme tett inn på miljøet rundt disse historiske godbitene og kunne bidra til at vi får hentet hjem vår Spitfire. Det vil bli anledning til å fly med i flyene, delta på foredragskvelder med historisk, teknisk og operativt fokus, reise med oss til airshows, lære om teknikken i flyene, høre om flyvernes erfaringer og ha tilgang til NSC’s egen, lukkede Facebook-side, kun for medlemmene. Der vil du bl.a kunne lese siste nytt og nyte bilder og videoer.

Enten din spesielle interesse er forsvarshistorie, teknikk, flyvning, modellflyvning eller annet, håper vi du blir med oss i det krevende; men artige og viktige arbeidet med å skaffe en norsk Spitfire!

Send e-mail til NSC@norwegianspitfire.com  med navn, adresse, og telefonnummer og hvilket medlemskap du ønsker.

Konto: 1503.75.91677

Vanlig kontingent kr 250,-
Livstid 10x årskontingent 2.500,-
VIP kr 1.500,-
Bedriftsmedlemskap min. Kr 5.000,-

Husk å sett på navn i melding til mottaker når du betaler.

Etter betalingen er registrert vil tilgang til NSC Group på Facebook bli gjort tilgjengelig for deg.

Comments

comments